Om meg

Når gammel syting og klaging blir til ny hobby er det ganske morsomt å observere seg selv. Jeg, en hageallergiker, er nå blitt interessert i hagearbeid og driving av både dette og hint. Og mer skal det bli. Det kan komme av at vi nå (for tre år siden) flyttet fra altfor stort hus med en gedigen rotehage til et mer overkommelig prosjekt både inne og ute.

Bloggen ble startet i 2017, men det er først nå i 2020 at jeg egentlig har tid til min nye interesse og hobby. Jeg er mor til to utflyttede barn (24 og 26) og har en rimelig handy sambo og en gammel (17) og koselig katt. Hagen min ligger i Forsand like ved Lysefjorden og skal være en H1 hage - mine brune hagefingre kan altså ikke klage på hardførhet.

I utgangspunktet er bloggen en ren hagedagbok - hva jeg finner på å gjøre dag for dag - litt planlegging og etterhvert en samlingsbank av tips og idéer og ikke minst link til andre, flinke hagebloggere som kan hjelpe meg med dette og hint.

Vil du sende meg en mail? Da finner du meg på:  brunehagefingre@gmail.com

:-) Marianne


Humla suser i min gamle hage3 kommentarer:

 1. Så hyggelig å finne bloggen din Marianne. Spennende å følge deg. Du tar utrolig flotte bilder. Og at du kommer til å klare å ta vare på blomstene dine, er jeg helt sikker på.
  Du bor jo i et fantastisk fint område for å dyrke noe.
  Jeg håper du snart er aktiv her igjen.
  Ha det fint!
  Hilsen fra Turid

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisan og tusen takk, Turid! Nå er jeg veldig spent på hvordan hagen har overlevd vinteren. Jeg satser på at jeg klarer å puste liv i noe, så får jeg se hvor langt det bærer. Som du sier, jeg bor et fint sted for å dyrke noe. Naboene har det ihvertfall flott her :-)
   Som du ser så er jeg akkurat kommet meg igang med bloggen igjen. Vi er kommet hjem, påsken er over og det er dags for våronn i hagen. Det skal bli kjekt å følge deg! Ha en fin uke, Turid.

   Slett
  2. Så hyggelig at du følger meg Marianne.
   Blir hyggelig å følge deg også.

   Slett