Om meg

Tro meg, jeg ønsker å lykkes. Jeg har bare ingen erfaring, overhode ingen peiling på blomstrende trær og busker. Ei heller har jeg kontrollen på hva som er ugress eller hva som er resultatet av utplantede løk og stauder. I et ellers travelt liv har min optimale hagetanke vært: "mal asfalten grønn og sett krukker på". Jepp... nokså på det nivået.

Jeg vet imidlertid at jeg ønsker å lykkes med å beholde og videreutvikle den hagen jeg nå har vært så heldig å få på kjøpet med vårt nye hus ved fjorden. Jeg er også veldig glad i å ta bilder, spesielt av natur (ironisk nok). I bloggen vil jeg forsøke å samle nyttig informasjon om busker og trær jeg allerede har i hagen og forhåpentligvis knytte til meg andre hageentusiaster og deres blogger for å lære. Jeg har mye å lære. Sålangt vet jeg at jeg har en H1 hage, som betyr at selv jeg kan velge planter som burde overleve. Tiden vil vise.

Målsetningen blir i første omgang å ikke drepe det som allerede er plantet, dernest å omgjøre den sirlig på-rekke-og-rad gartnerbeplantede hagen til en litt mer bestemorromantisk versjon på sikt.

Jeg garanterer at bloggen blir hjelpeløs i starten, men ett sted må jeg begynne. For meg starter hagelivet i godt voksen alder, og datoen er 1. juni 2017.

-Marianne
epost: brunehagefingre@gmail.com


Humla suser i min gamle hageIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar