onsdag 29. april 2020

Ny Jysk og Europris

Det lille tettstedet Tau 25 minutter hjemmefra har fått nytt "shoppingsenter" og det ble testet ut idag med bestemor. Skulle bare "se", men det ble jo litt handel da...Fikk tak i 2 flotte grå lammeskinn og 2 små lammeskinnslapper til hagestolene foran huset (499/199E) så nå kan jeg sitte og nyte urtehjørnet mitt om det blir litt kaldt. Jeg var også på jakt etter merkepinner for vekster for å vite hva som er hva. Et genialt bestemortips var kniver i engangsbestikkvarianten. Happy var vi da vi fant kniver i tre(!). Her er plass til både navn og dato for såing.

Hjem kom også de to verandakassene som jeg skal ha hengepelargonia i. Et av mine store minner fra barndomshjemmet er nemlig mors hengepelargonia fra vinduene med skodder utenfor spisestuen.En Sitronmelisse kom seg hjem fra Hageland, og den fikk lov å flytte inn i stua til været ute blir litt bedre..

Fikk også kontrollmålt drivhuset idag, bare for sikkerhets skyld. Man vet jo aldri... og bedre føre var. Ser ut for at målene var korrekte, og godt er det.Glemte nesten, to av disse rosa hengeblomstene kom hjem med meg idag. Jeg kjøpte hengeamplene for en ukes tid siden i påvente av at Hageland skulle få inn disse. Store, gode og romslige (og litt tunge..) ampler, så blomstene ikke tørker så lett ut. De gamle, lilla må få seg noen mindre blomster, for ellers klarer jeg ikke å holde dem i live uten å vanne to ganger til dagen...

.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar