fredag 16. juni 2017

Pust i hagen..

Det er travelt å pendle mellom to hus og to hager. Den ene ønsker jeg å tilbringe hele tiden i, den andre skal jeg ha visning av sammen med huset på søndag. Sliter med prioriteringen ja, jeg vil jo jobbe i nyehagen.. Det ble likevel tid for et besøk idag. Et spisebord vi har bestilt skulle bli levert, og jeg plukket derfor med meg et par blomsterpotter som har pleid å stå i en bakhage.



Krukkene har det jeg kaller "hastverksblomster for karrierekvinner"... Ikke fordi det er noe galt med verken blomster eller karrierekvinner, men fordi blomstene trenger lite tilsyn, takler tørke og regn og er enkle å gjenopplive etter lange reisefravær. Livet har omsider endret seg for egen del, og nå har jeg all den tid jeg ønsker i hage fremover. Betulia og margeritter skal derfor få lov å leve i krukkene sine ut sesongen, men til  neste år blir det nok stauder i større potter i terrassetrapp-systemet mitt.



I trappetrinnene opp til huset skal flere av mine gamle krukker her i gamlehuset får lov til å leve. Langs steinveggen likeså. Jeg begynner å bli veldig klar for å flytte alt. Heldigvis er det hovedvisning av huset her om kun to dager, og dernest får vi krysse fingrene for salg. Raskt salg!



Mens jeg venter på spisebordet.. Fremdeles et nokså tomt hus, men vi har fått inn en gammel sofa og et bord som vi foreløpig kan benytte. Ellers er huset skåltomt for kos, men hovedoppussingen er ferdig. Flytteklar jeg? Ja! :-)

.

4 kommentarer:

  1. Lykke til med hussalget!

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk Marit! Trenger alle gode vibber som sendes kan :-)

      Slett
  2. Lykke til med salg! Magisk utsikt fra sofa.

    SvarSlett
    Svar
    1. Suger til meg all salgslykke og hell, takk :-) Og ja, den der sofautsikten gleder jeg meg til! Kan bli interessant året rundt - fra sped vårsol til vinterstormene midt i panna...

      Slett