onsdag 6. mai 2020

Den aldeles praktiske barken

Jorda her på eiendommen er veldig sandrik, såpass mye at det popper steiner opp over alt. Det er forsåvidt enkelt å holde ryddig for ugress etter den første våronna (som nettopp er ferdig), men jeg syns ikke det ser så pent ut i skråningene. Prydbusker forsvinner litt i alt det sandgrå - og derfor kjøpte jeg i år dekkbark for første gang. Ville prøve det i en lettere skråning langs gangstien.Ikke helt samme vinkel, men det ser straks mye ryddigere ut med bark. Nå vurderer jeg virkelig å legge bark i øverste bedet også. Der er det også mye vintergrønt, småtrær og rhodoer. Kjenner på at jeg nok kommer til å ville bruke mest tid på drivhussysler, så dette må jeg grunne litt på. Dekkbarken krevde selvfølgelig litt grunnarbeid, så i formiddag gikk jeg på jakt etter stein i passe størrelse. Og vips, så ble skråningen innrammet.

Flagget på balkongen er fra igår. Da ble sambo 60, men siden det ikke ennå er lov å samle store grupper, så blir det ikke feiring før senere på året.Han ble nå behøring feiret med lys på favorittdesserten sin, Pavlova.Og her holder pus ham med selskap på lillebalkongen mens han svarer på alle 100++ gratulasjonene han fikk på dagen :-).

3 kommentarer:

 1. Det ble veldig stilig og pent med bark på buskbedet.
  Tiden og jobben du gjør er nok en god investering.
  Gratulerer med samboeren og hans 60 års dag!
  Fint å stelle godt med han på dagen! De menn vi hagefolk bor sammen med, er veldig nyttige bidragsytere i mange av våre hageprosjekter - som aldri tar slutt - helt av seg selv dukker det opp nye :)
  Ha fortsatt fine maidager!
  Hilsen fra Turid

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hilsen til sambo, og ja enig ang hendige menn som bidragsytere i hagen! Godt å ha en hjelpende hånd til tunge løft synsinger. Det er rart det med hage ja, det dukker jo alltid opp nye, gode ideer. Fikk igår en idé om å bygge konkrete nivåer i frukt- og bærhagen for å lette innhøsting. Der er det kun skråning nå. Mye arbeid. Men kjekt med planer!
   ...så bark på buskbedet kommer til å frigjøre tid til andre oppgaver. Det liker jeg. Må flytte en blåbærbusk som er der, ser jeg. Den liker seg ikke i det hele tatt. Havner nok "bak" huset sammen med de andre frukt- og bærbuskene. Kjenner denne hagen gleder meg langt inn i rota :)

   Slett
 2. God morgen;
  Jeg vil ikke være lenge, jeg heter CORRINE BURIERE fra Belgia, 73 år gammel. Jeg kontakter deg for et humanitært prosjekt. Min nåværende fysiske situasjon tillater meg ikke å gjennomføre prosjektet jeg planlegger å gjøre. Jeg vil stille deg de økonomiske midlene til å gjøre det, fordi når vi dør, tar vi ikke noe materielt materiale. Jeg vil være glad for å få svar fra deg fordi jeg, for for oppmerksom før jeg tar denne avgjørelsen, har bedt mye til skaperen om å henvise meg til sønnen hans som kan utføre dette oppdraget.
  Bli med på min private e-postadresse for mer informasjon: corrineburiere@yahoo.fr

  SvarSlett